Loop mee de 20km door Brussel met het Ondernemers voor Ondernemers team

Twintig mooie kilometers in onze bruisende hoofdstad. Neemt u de uitdaging aan? Sluit u dan aan bij het Ondernemers voor Ondernemers team! En vergeet niet uw collega’s, familieleden en vrienden aan te sporen om mee te doen.

 

20KM_logoOp zondag 27 mei loopt het team van Ondernemers voor Ondernemers al voor het 7de jaar op rij mee. Ga de uitdaging aan en loop samen met ons de 20km door Brussel!

 

 

Waarvoor lopen we?

Net zoals vorig jaar willen we graag het unieke concept van Ondernemers voor Ondernemers in de kijker plaatsen. Ondernemers voor Ondernemers bundelt projecten van 7 verschillende ngo’s die bijdragen tot het stimuleren van duurzaam ondernemerschap in ontwikkelingslanden. Voor elk van deze projecten zoeken we Belgische bedrijven die de succesvolle uitvoering van deze projecten willen steunen. In de geest van dit concept willen we met de sponsorgelden die we ophalen met de 20km door Brussel ons algemeen fonds aanvullen dat jaarlijks onder de 7 ngo’s verdeeld wordt. Dit jaar zal dus elke ngo baat hebben bij de sportieve inspanningen van onze lopers.

 

Zondag 27 mei 2018

U hoeft er enkel voor te zorgen dat u in vorm bent en wij regelen de rest: uw inschrijving en rugnummer, de bewaking van uw bagage, en kleedkamers en douches. Na uw prestatie trakteren we u aan onze “20Bar” op een verfrissing, broodjes en fruit. We willen onze partner Umicore hartelijk danken voor het ter beschikking stellen van hun lokalen.

Door mee te lopen draagt u niet alleen zorg voor uw eigen gezondheid, maar ook voor die van duizenden anderen. Laat u zich sponsoren, dan zamelt u namelijk geld in voor het unieke concept van Ondernemers voor Ondernemers.

 

Zegt u dat wel wat?

Dan is het aan ons om u in de watten te leggen! Wij zorgen voor uw inschrijving en rugnummer. Op de dag zelf bewaken we uw bagage en stellen kleedkamers en douches ter beschikking. Bij uw terugkeer, na uw sportieve inspanning, wordt u verwacht aan onze “20Bar” voor een verfrissing, broodjes en fruit.

Schrijf u in voor 12 maart!

 

De inschrijvingskosten zijn € 35/persoon (€ 25 voor de organisatie van de 20 km door Brussel + € 10 voor de omkadering).
Voor dit bedrag krijgt u van ons het volgende:

  • Inschrijving voor de 20km door Brussel
  • Het onthaal in de “20Bar” bij Umicore
  • Uw rugnummer, af te halen voor de start in de “20Bar”
  • Veilige, bewaakte plek om bagage achter te laten
  • Metrotickets heen en terug naar de start/finish ter waarde van 4,2€
  • Broodjes en een drankje na de loop
  • Gebruik van kleedkamers, douches en toiletten

Gelieve dit bedrag te storten voor 12 maart op het volgende KBC-bankrekeningnummer BE50 4310 7565 5118 met vermelding “20km – voornaam & achternaam “.

 

Laat u sponsoren

Trommel minstens tien vrienden, familieleden of collega’s op om u te sponsoren. Uw supporters storten minstens 10 EUR op het rekeningnummer BE50 4310 7565 5118 met vermelding “GIFT 20 km 2018 – voornaam & achternaam van uw sponsor – uw voornaam & achternaam”.

Elke donatie van 40 euro geeft recht op een fiscaal attest van Ondernemers voor Ondernemers.

 

Sport met ons mee!

Aarzel dus niet, en schrijf u nu in! De race betekent ongetwijfeld een mooie verwezenlijking voor uzelf, en tegelijkertijd een beter leven voor heel wat families in het Zuiden.

Bent u niet de enige sportieveling binnen uw bedrijf en wilt u graag samen met collega’s deelnemen? Vorm dan een team, overtuig uw HR- of communicatieverantwoordelijke en neem contact op met anne-lise@ondernemersvoorondernemers.be

 

Heeft u nog verdere vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren op het nummer 016 32 10 64 of via anne-lise@ondernemersvoorondernemers.be