ESELA congres – 28 april 2017

Op 28 april 2017 organiseert de European Social Enterprise Law Association (ESELA) haar jaarlijks congres in Brussel met als thema ‘Teaming Up in the Middle: How do Business and Not for Profits Jointly Create Social Impact ?’.

Het congres biedt een interessante mix van perspectieven van sociale ondernemers, beleidsmakers, sectorvertegenwoordigers, investeerders en juridische experten.

artikel_trofee_lucBonteDe dag wordt opgebouwd rond een aantal workshops, gekaderd in het thema ‘teaming up’ in de sectoren ontwikkelingssamenwerking en welzijn en met de mogelijkheden van social impact bonds, alternatieve financieringen en sociale fondsen. De workshops zullen steeds vertrekken vanuit een praktische case in België, met feedback vanuit beleidshoek (waaronder Vlaams minister Vandeurzen) en met commentaren door experten uit binnen- en buitenland.

Luc Bonte, voorzitter van Ondernemers voor Ondernemers, zal tijdens de eerste workshop rond internationale ontwikkeling terugkoppelen en reflecteren vanuit het standpunt van de bedrijfswereld.

Wil je graag meer informatie, dan kan je terecht op de website van ESELA.