Vanbreda Risk & Benefits en de KU Leuven nodigen u graag uit voor een bijzonder benefietconcert

Herman Daems, voorzitter KU Leuven, en Mark Leysen, voorzitter Vanbreda Risk & Benefits, nodigen u graag uit op een bijzonder benefietconcert op woensdag 29 maart in het Elzenveld in Antwerpen, ten voordele van de Stichting Kardinaal Laurent Monsengwo.

Uitnodiging_benefiet2017

©IsabelCorthier

 

Sinds de start in april 2015 is het project “Herintegratie straatkinderen Kinshasa” van de Stichting Kardinaal Laurent Monsengwo erin geslaagd om reeds meer dan 800 straatkinderen een nieuwe kans op een beter leven te geven.©

Dit project kan enkel blijven bestaan dankzij de steun van onze sponsors en de opbrengst van het benefietconcert. Daarom hopen we u talrijk te mogen verwelkomen op onze benefietavond.

 

Programma

19u30 Ontvangst met aperitief
20u00 Korte toespraken:
• Herman Daems, voorzitter KU Leuven
• Kardinaal Laurent Monsengwo, aartsbisschop van Kinshasa
20u15 Gospel optreden vol ritme en passie onder muzikale leiding van Didier Likeng begeleid door het ensemble The Gospel Wings
21u15 Gastronomisch walking dinner

 

Kaarten voor deze unieke avond kosten 100 euro per persoon.
Graag inschrijven via deze link. U ontvangt nadien een bevestigingsmail.

 

Ook als u niet aanwezig kunt zijn op de benefietavond, kunt u het project steunen. Uw gift is meer dan welkom op rekening van Ondernemers voor Ondernemers vzw BE50 4310 7565 5118 met mededeling ‘gift straatkinderen Kinshasa’. Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar.

Wij danken u voor uw solidariteit en begroeten u graag op 29 maart.