Save the date: Seminarie SDG’s – Gaat het wel de goede richting uit?

We nodigen u van harte uit voor het tweede nationaal seminarie van Ondernemers voor Ondernemers op 21 november, in aanwezigheid van Hare Majesteit Koningin Mathilde en Vicepremier en minister van Ontwikkelingssamenwerking Alexander De Croo.

Gastheer Herman Daems, voorzitter van de raad van bestuur van BNP Paribas Fortis, en Ondernemers voor Ondernemers voorzitter Luc Bonte verwelkomen u voor een interessante namiddag rond het thema van de SDG’s (Sustainable Development Goals – Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen).

We willen in dit seminarie stilstaan bij de uitwerking en de stand van zaken van de SDG’s en deze belichten vanuit verschillende standpunten, waarbij ook Hare Majesteit Koning Mathilde, Vicepremier, minister van Ontwikkelingssamenwerking Alexander De Croo en gastheer Herman Daems het woord zullen nemen. Daarnaast nodigen we u ook van harte uit om in dialoog te treden met Luc Van Liedekerke, afgevaardigden van VOKA en UWE, een aantal studentenorganisaties, en de laureaten van de Ondernemers voor Ondernemers trofee 2016 DEME en African Drive.

Het volledige programma volgt midden september. U kunt uw deelname dan bevestigen. Blokkeer alvast 21 november vanaf 13:30 uur met stip in uw agenda.

We nodigen u van harte uit om deel te nemen.

Locatie:
BNP Paribas Fortis
Kanselarijstraat 1-1000 Brussel

 

Hoofdsponsor