Uw medewerker bijna op pensioen?

Een bedrijf is zo sterk als zijn medewerkers. En als die medewerkers met pensioen gaan, wilt u hen uiteraard begeleiden in de grote stap van actieve loopbaan naar veel vrije tijd en een hele waaier aan nieuwe mogelijkheden. 

 

Vele jong-gepensioneerden zijn op zoek naar een zinvolle tijdsbesteding. Sommigen vinden het ook belangrijk om iets terug te geven aan de maatschappij. 

 

Voelt u zich aangesproken? Of werkt u voor een HR-afdeling en wilt u het aanbod voor uw bijna-gepensioneerden uitbreiden? 

Wij hebben een mooi voorstel voor u: nodig uw bijna gepensioneerde medewerkers uit om vrijwilliger/expert/coach te worden bij onze organisatie: vrijwilligerschap met purpose en in een professionele context.

 

OVO in 2 zinnen:

Lokaal ondernemerschap is een motor voor meer kansen. Ondernemers voor Ondernemers – kortweg OVO – versterkt duurzaam ondernemerschap in Afrika. En zoekt Belgische ondernemers, bedrijven en investeerders die deze projecten ondersteunen met expertise en middelen.

 

 

OVO zou OVO niet zijn zonder zijn vrijwilligers. Als snelgroeiende organisatie zijn we altijd op zoek naar nieuwe geïnspireerde collega's die hun kennis en ervaring willen delen. 

 

Vrijwilligers blijven actief, voelen zich nuttig en gewaardeerd, breiden hun netwerk verder uit en leren bij. Men komt in contact met andere vrijwilligers met uiteenlopende achtergrond, jong en oud(er), Afrikaanse ondernemers, studenten en collega's.   

Er zijn vele mogelijkheden om dit vrijwilligerswerk in te vullen, als coach van Afrikaanse ondernemers of als medewerker van het operationele team (Marketing&Sales, Communicatie, Juridische dienst of Financiën).

 

Voelt u zich aangesproken? Wij gaan graag met u in gesprek over de praktische invulling of eventuele andere vormen van samenwerking. Aarzel niet en neem contact op via: anne-lise@ovo.be

Niet gevonden wat je zocht?

Een vraag over een project of onze werking? Je wil met ons samenwerken? Vrijwilliger worden? Neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen of stel ons vrijblijvend je vraag.