Matchmaker

  • Wij zijn dringend op zoek naar vrijwilligers die ons verhaal enthousiast mee willen uitdragen. Daarbij staat samenwerking en zoeken naar een Win-Win centraal.
  • Ga je graag mee de baan op, doe je graag research, of wil je liever meewerken aan het opstellen van dossiers voor sponsors, we nemen je graag op in ons team!
  • Ervaring is geen vereiste, enthousiasme wel.

‘Je verborgen talenten kan je spelenderwijze ontdekken en ontplooien als vrijwilliger bij OVO’.

Wens je een daguitstap samen met één van de vele vrijwilligers dan moet je verder lezen.

Ikzelf – Frans – heb er een boeiende studie- en loopbaan traject opzitten. Een berg aan ervaringen en levenswijsheden die van pas komen in mijn vrijwilligerswerk bij ondernemers voor ondernemers. Ondernemen heeft me steeds geboeid echter is het nooit tot een eigen onderneming gekomen. Een inleefreis naar Uganda heeft me overtuigd om samen met vele vrijwilligers mijn schouders onder dit prachtig initiatief te zetten. Een landbouwondernemer in Senegal samen met een collega vrijwilliger lead screener begeleiden in zijn ambitie … op afstand in het vel kruipen van deze ondernemer, verstaan wat zijn leefwereld is, wie zijn klanten zijn, wie de concullega’s zijn, welke de sterktes, opportuniteiten en risico’s zijn, hoe deze moeten aangepakt worden en welke de nodige investeringen zijn… aansluitend op zoek gaan naar investeerders o.a. via mijn eigen professioneel netwerk. Dat is een concrete case!!

Koken kost geld … Continue opdracht is het overleg aangaan met mensen zowel ondernemers als privé personen uit onze eigen omgeving om de realisaties van OVO een plaats te geven in hun leefwereld, steeds als sleutel om het verschil te maken. Om de toets ‘maatschappelijk verantwoord ondernemen’ te doorstaan overtuigen we ondernemers te investeren in OVO realisaties, soms als een gift soms als een lening maar steeds zeer concreet, duurzaam en sociaal in de leefgemeenschap van onze doelgroep.

Samen met NGO’s blijft het belangloos enthousiasmeren van collega’s, sponsoren, investeerders met elk project dat je opzet, met elk zorgvuldig en moeizaam bereikt resultaat … daarvoor doe je het!

Frans Dieryck

Doe mee

Business Coach
Business Coach
Redacteur
Redacteur

Niet gevonden wat je zocht?

Een vraag over een project of onze werking? Je wil met ons samenwerken? Vrijwilliger worden? Neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen of stel ons vrijblijvend je vraag.