Word vrijwilliger

“Jouw engagement maakt ons sterker” 

OVO zou OVO niet zijn zonder onze vrijwilligers. Als groeiende organisatie zijn wij steeds op zoek naar bevlogen medewerkers die hun kennis en ervaring willen delen. 

 

Werk je graag in een ondersteunende functie, of voel je je beter bij meer verantwoordelijkheid, zie je jezelf in een organisatorische rol, of wil je liever bedrijven coachen? Er zijn verschillende manieren waarop je kan bijdragen. 

 

Heb je maar 1 dag per week tijd, of wil je je graag dagelijks inzetten? Er is werk genoeg, alle inzet wordt geapprecieerd. We kunnen samen bekijken in welk team jij je thuis voelt en waar je jouw ervaring het best kan inzetten: het operationele team, team sales, team communicatie, team events of team investeringen. In elk team zijn we op zoek naar verschillende profielen. 

Voor ons Team Matchmakers

 • Wij zijn dringend op zoek naar vrijwilligers die ons verhaal enthousiast mee willen uitdragen. Daarbij staat samenwerking en zoeken naar een Win-Win centraal.
 • Ga je graag mee de baan op, doe je graag research, of wil je liever meewerken aan het opstellen van dossiers voor sponsors, we nemen je graag op in ons team!
 • Ervaring is geen vereiste, enthousiasme wel. 
   

Voor ons Team Events 

 • Ons team events kan versterking gebruiken in het uitwerken, bedenken en organiseren van events. Werk jij liever achter de schermen, ook daar is je hulp heel nuttig en welkom. 
   

Voor ons Team operationele werking 

 • Ben jij een administratieve duizendpoot voor wie Word, Excel of Powerpoint geen geheimen heeft? Ons vast team kan jouw hulp goed gebruiken!
 • Heb je ervaring in HR en/of opleidingen, dan kan je helpen bij het organiseren en uitwerken van opleidingen voor onze vrijwilligers.
 • Onze portfoliomanager zoekt iemand die graag met cijfers werkt, om hem te ondersteunen bij de financiële en inhoudelijke opvolging van de projectenportfolio.
 • Ben jij iemand die blij wordt van procedures en KPI’s, dan hebben wij kansen genoeg om daarmee aan de slag te gaan.
 • Als jij nieuwsgierig bent en je weg kent op het internet, kan jij ons helpen bij het opzetten van een studiedienst. Heb je ervaring in datamining en interesse de backoffice te versterken?
Ben je student? Dan hebben we iets voor jou. Klik hier

 

Voor ons Team Communicatie 

 • Heb je ervaring in het regisseren en monteren van video’s, dan ben jij onze man/vrouw die kan zorgen voor tof audiovisueel materiaal om te delen via sociale media, in presentaties en op onze website.
 • English, Français, je bent native speaker? Dan ben jij de geknipte persoon om onze teksten te vertalen en/of na te lezen.
 • We zoeken iemand die het beheer en input van teksten en gegevens op onze website voor zijn/haar rekening wil nemen
 • Heb jij een creatieve pen, dan verwelkomen we je graag in ons team van journalisten om af en toe een artikel over OVO of onze projecten te schrijven. 
   

Voor ons Team Coaching

 • Wil jij je ervaring en expertise delen met Afrikaanse ondernemers? Wij zoeken ervaringsdeskundigen om projecten te evalueren en op te volgen.
 • Wil jij als coach een Afrikaanse ondernemer begeleiden, door deel te nemen aan een boostcamp in Afrika (Oeganda, Rwanda, Senegal of Benin)?  Een ervaring die voor de Afrikaanse ondernemer het verschil maakt, maar ze is ook voor jou boeiend en verrijkend!

Bekijk deze unieke ervaring hier.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Voor uw engagement

 

+ maakt u deel uit van een ongebonden netwerk van < 90 vrijwilligers/experten van alle achtergronden en vakgebieden

 

+ profiteert u van opleidingen, workshops en conferenties

 

+ ontvangt u professionele ondersteuning door een kleine kern vaste medewerkers en experten

 

+ bent u lid van een community met een hart voor een betere wereld 

Team Event
Team Event
Team Coaching
Team Coaching
Team Sales
Team Sales
Team Com
Team Com

Niet gevonden wat je zocht?

Een vraag over een project of onze werking? Je wil met ons samenwerken? Vrijwilliger worden? Neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen of stel ons vrijblijvend je vraag.