Partnerschap met Aquafin

Gepubliceerd: 25/07/2023

Sponsors, impact angels, bedrijven en beroepsfederaties

Tientallen sponsors, impact angels, bedrijven en beroepsfederaties doneren middelen zodat we met OVO veelbelovende projecten in Afrika kunnen begeleiden en financieren. Dat doen ze op verschillende manier: van structurele sponsoring over jaarlijkse giften tot leningen voor Afrikaanse ondernemingen. Omgekeerd kunnen zij optreden als coach of expert voor Afrikaanse ondernemingen.

 

Onze kernleden zijn bedrijven die de werking van OVO op substantiële wijze ondersteunen. Zij zijn ook vertegenwoordigd in de bestuursorganen van de vzw.

 

Via Join for Water, een van onze partner-ngo's, steunt AQUAFIN de billijke toegang tot drinkwater en de bescherming en het behoud van zoetwaterecosystemen in Oeganda.

 

"De drie woorden om OVO te omschrijven, zijn voor mij: passie, kennis van zaken en echt lokaal", verklaart Sabine Schellens, HR-directeur en directeur organisatorische ontwikkeling bij Aquafin NV Belgium.


Ontdek het project HIER

 

Overdracht voorzitterschap OVO
OVO Nieuws
Overdracht voorzitterschap OVO
02/05/2024
Nieuw investeringsomité kent "OVO Certified: Investing for Change" label toe
OVO Nieuws
Nieuw investeringsomité kent "OVO Certified: Investing for Change" label toe
02/05/2024
02/05/2024

Niet gevonden wat je zocht?

Een vraag over een project of onze werking? Je wil met ons samenwerken? Vrijwilliger worden? Neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen of stel ons vrijblijvend je vraag.