Rwandese Afropreneur gecoacht door OVO

Gepubliceerd: 03/06/2024

Een onvergetelijke ervaring in Rwanda

Onlangs vond in Kigali, de levendige hoofdstad van Rwanda, ons jaarlijkse Boostcamp plaats. Met dit initiatief wilde OVO de ondernemersvaardigheden van 8 lokale ondernemingen ondersteunen en versterken

 

Een baanbrekende opleiding

De opleiding van VITO heeft Afrikaanse ondernemers, vrijwilligers-business coaches en studenten van Thomas More samengebracht. Deze reis was veel meer dan louter kennis uitwisselen; ze was een echte menselijke ervaring. Alle deelnemers, zowel de ondernemers, vrijwilligers als studenten, zijn daar vertrokken met veel nieuwe inzichten en hernieuwde inspiratie.

 

Incuti: een rijzende ster

Van de 8 deelnemende ondernemingen heeft Incuti echt geschitterd. De jonge onderneming, bekend om haar hotsauzen, heeft het team van Ondernemers voor Ondernemers in haar fabriek mogen ontvangen en deelgenomen aan de driedaagse intensieve Boostcamp: een echte onderdompeling in de zakenwereld met daarnaast ervaringen delen, culturele uitwisselingen en uiteraard hun sensationele smaken proeven.

 

Hier een passage uit hun enthousiaste getuigenis:

“We hebben hot nieuws voor jullie! Vorige week hadden we de geweldige kans om het team van Ondernemers voor Ondernemers in onze fabriek te ontvangen en aan een driedaagse intensieve Boostcamp deel te nemen. Daar hebben we ongelofelijk veel geleerd, ervaringen gedeeld, culturen ontdekt en uiteraard onze sensationele smaken geproefd. Met onze hotsauzen werden de maaltijden warmer, leuker en opwindender!”

 

En daar bleef het niet bij. Tijdens het Boostcamp heeft Incuti zijn voorraad sauzen helemaal uitverkocht en zijn producten worden nu tot in België gewaardeerd. Dit succes weerspiegelt de ondernemers hun vastberadenheid om hun onderneming naar nieuwe hoogten te voeren, met een positieve impact op hun gemeenschapThe excitement didn’t stop there. Incuti completely sold out of sauces during the Boostcamp, and their products are now being enjoyed as far away as Belgium. This success reflects their determination to elevate their business to new heights while having a positive impact on their community.

 

Inspirerende coaching

Lucie Somers en Elias Van Loon, gedreven coach en student, hebben gedurende deze intensieve week een cruciale rol gespeeld. Hun expertise en passie hebben niet enkel de ondernemers van Incuti geïnspireerd, maar ook alle deelnemers van het Boostcamp. De band die tussen de coaches en de ondernemers is gesmeed, belooft op lange termijn vruchten af te werpen, met een groeiend enthousiasme tijdens de onlinecoachingsessies, die een verlenging zijn van het Boostcamp

 

Conclusie

Dit Boostcamp in Kigali was een onvergetelijk avontuur voor alle deelnemers. De Afrikaanse ondernemers hebben waardevolle coaching gekregen, de vrijwilligers een menselijk verrijkende ervaring beleefd en de studenten van Thomas More hebben nieuwe ondernemersperspectieven ontdekt. 🌶️🔥

News from T4T
Inspirerende getuigenissen
News from T4T
29/06/2024
Ontmoeting van OVO en Einstein Rising met de Belgian Club Uganda
Partner in de kijker
Ontmoeting van OVO en Einstein Rising met de Belgian Club Uganda
27/06/2024
Algemene Vergardering 2024
OVO Nieuws
Algemene Vergardering 2024
22/06/2024

Niet gevonden wat je zocht?

Een vraag over een project of onze werking? Je wil met ons samenwerken? Vrijwilliger worden? Neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen of stel ons vrijblijvend je vraag.