Samenwerking tussen OVO en BAN

Gepubliceerd: 11/10/2023

Business Angels Network Flanders, een platform dat investeerders en ondernemers samenbrengt, biedt zijn leden nu ook de kans te investeren in beloftevolle Afrikaanse ondernemingen.

 

Dat beide organisaties mekaar vonden, is niet zo verwonderlijk. Onze doelstellingen zijn vrij gelijklopend. BAN Flanders brengt Vlaamse investeerders op zoek naar een investering in contact met Belgische ondernemers op zoek naar financiering. Dankzij de samenwerking met OVO worden de BAN-leden nu ook een selectie van goed gescreende projecten van Afrikaanse ondernemers gepresenteerd.

"Voor ons is dat een duidelijke win-win. We hebben geen ambitie om zelf in Afrika op zoek te gaan naar interessante projecten, OVO doet dat voor ons. Elke maand organiseren we een matching event waar we 10 Vlaamse dossiers presenteren. We doen dat eerst fysiek en de dag erna online. OVO sluit aan!" - BAN
 

Klik hier om de getuigenissen van de CEO's van de 2 organisaties en 2 Business Angels te lezen.

Met dank aan Marc Van de Velde voor het ontmoeten van de geïnterviewden en het schrijven van het artikel.

 

Algemene Vergardering 2024
OVO Nieuws
Algemene Vergardering 2024
22/06/2024
Jaarverslag 2023
OVO Nieuws
Jaarverslag 2023
18/06/2024
VITO en OVO zijn complementair
OVO Nieuws
VITO en OVO zijn complementair
17/06/2024

Niet gevonden wat je zocht?

Een vraag over een project of onze werking? Je wil met ons samenwerken? Vrijwilliger worden? Neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen of stel ons vrijblijvend je vraag.