ConsulentenVrijwilligers

Het secretariaat van Ondernemers voor Ondernemers is omringd door een gemotiveerde ploeg vrijwilligers uit verschillende bedrijfssectoren. Zij ondersteunen de organisatie o.a. op vlak van communicatie, consultancy, strategisch beleid, IT, marketing, boekhouding, human resources,… Deze vrijwilligers hebben een hoge expertise in hun vakgebied waardoor Ondernemers voor Ondernemers zeer professioneel kan werken.

De consulenten van Ondernemers voor Ondernemers zijn ervaren vrijwilligers die zich inzetten om fondsen te werven bij bedrijven. Zij contacteren, bezoeken, informeren de bedrijven over de werking van Ondernemers voor Ondernemers, de opportuniteiten die dit unieke netwerk biedt en brengen hen in contact met duurzame projecten en ondernemers in het Zuiden.

Neem zeker ook een kijkje in onze infobrochure: Met uw ervaring maken zij het verschil!

Andere vrijwilligers maken de werking van Ondernemers voor Ondernemers mogelijk door hun expertise in diverse domeinen ter beschikking te stellen (vb. administratie, communicatie, it, boekhouding, vertalingen, redactie,…).

Zegt vrijwilligerswerk jou iets? Wens je meer informatie? Of ken je iemand die dit zou interesseren? Ondernemers voor Ondernemers geeft je graag meer informatie.
Neem gerust vrijblijvend contact op met Ondernemers voor Ondernemers.

Naast consulent-vrijwilligers zoeken wij op dit moment: