Visie

Ondernemers voor Ondernemers bekleedt een bijzondere positie. Wij zijn de link tussen Belgische bedrijven en ondernemers enerzijds en lokale projecten in Afrikaanse landen anderzijds. Wij geloven dat die samenwerking unieke kansen creëert voor alle betrokkenen. Bovendien past ze in het kader van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen.

 

Welvaart delen

Wij positioneren ons ook als een expertisecentrum, en willen als zodanig verder groeien. Door ervaring, kennis en vernieuwende ideeën te delen versterk je namelijk projecten en bedrijven. Die impuls vergroot de werkgelegenheid en uiteindelijk ook de welvaart.

 

Omdat financiering de projecten meer slagkracht geeft, hebben wij het OVO Acceleration Fund opgericht. Sustainable Technology for Africa is dan weer een programma dat kmo's stimuleert om hun projecten uit te bouwen en sterker in de markt te zetten.

 

Louter economische ontwikkeling is niet genoeg: ze moet ook duurzaam zijn en de lokale gemeenschap moet er beter van worden.

Dit is ook interessant

Historiek
Historiek
Missie
Missie

Niet gevonden wat je zocht?

Een vraag over een project of onze werking? Je wil met ons samenwerken? Vrijwilliger worden? Neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen of stel ons vrijblijvend je vraag.